nl

IFAT 2024 Munchen

  • 02-05-2024
  • 4 min

Camtronics is aanwezig op de IFAT beurs 2024 in München in hal C3 standnr. 515. De IFAT is van 13 t/m 17 mei. IFAT is de toonaangevende vakbeurs voor de water-, riool, afval en grondstoffenbeheer.

Graag nodigen we onze klanten, resellers over de hele wereld en andere relaties uit voor een bezoek aan onze stand. We zijn te vinden in hal C3 stand nummer 515. Bekijk en probeer zelf de MiniFlex uit op onze demonstratietafels. Ervaar hoe gemakkelijk de MiniFlex meerdere haakse bochten in de kleine buis 32-100mm. Onze mensen helpen je graag verder op onze stand.

IFAT München is een platform voor oplossingen, een netwerkevenement en een kenniscentrum. Het brengt belangrijke internationale vertegenwoordigers uit de industrie, politiek, bedrijfsleven en wetenschap samen.
– Messe München

We zijn trots om in München onze nieuwste MiniFlex te presenteren, een draagbare rioolcamera voor kleine leidingen. Bij onze stand kunt u zelf de MiniFlex uitproberen en ontdekken hoe onze innovaties de prestaties en veelzijdigheid hebben verbeterd. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen over de technologie en toepassingen te beantwoorden.

Bovendien willen we graag met u bespreken hoe we samen kunnen werken om uw klanten de meest geavanceerde oplossingen op de markt te bieden. We kijken ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten en te praten over samenwerkingsmogelijkheden en potentiële verkoopkansen in uw markt. Hopelijk zien we u binnenkort op onze stand!

Ik sta graag voor je klaar